Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма і хвалилася фанатам знімками про весілля з молодим коханим. Цього разу вона показала спекотне фото в спокусливому образі, а в підписі до нього відповіла хейтерам.

Читайте Знай в Google News!

Перед камерою Анна позує в затишній локації, на ній сексуальний чорний купальник з яскравим принтом у відео квітів гладіолуса. До слова такі ж квіти співачка тримає в руках. У підписі до фото Седокова залишила роздуми про вік і про те, за що часто засуджують жінок. "Який термін придатності у жінки? А що в 30 все вже? Що по 40 років? А в 60 на вулицю не виходити? «Старуха». "Бабі майже 40 років, а вона всі пісні про малолітське кохання співає!». Це короткий переказ деяких коментів під моїм постом з весілля. Весілля! Щасливої події! Але я вкотре задумалася, чому ці жінки так люто хочуть, щоб моє життя, як жінки Закінчилася? У вас є відповідь на це питання?",- написала Анна і продовжила свій мотиваційний пост.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "трійничок".