Фешн-фотограф, блогер, б'юті-амбасадор і експерт шоу "Супер топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк показала у своєму мікроблозі в Instagram незвичайне фото свого перевтілення. На знімку Зоряна красуня з'явилася в абсолютно новому образі, та в такому, що фанати просто її не впізнають.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, красуня сфотографувала себе сама в дзеркало гримерці. Перед камерою вона з'явилася в цікавому білому вбранні з широкими рукавами і закритим декольте. Найбільше уваги привертає Довга хвиляста шевелюра Соні, ще й рудого кольору, а її обличчя бліде і покрите кулею гриму. У підписі до публікації Плакидюк написала: "Доброго ранку, котики! Ви не забули, що сьогодні нова серія #СУПЕРТОПМОДЕЛЬПОУКРАЇНСЬКИ, а значить - нові випробування, злети і падіння. Ну, і мої нові перевтілення, звичайно. Як думаєте, в образі яких двох кіногероїв я буду сьогодні?". Фанати не пройшли повз і почали активно коментувати знімок, відповідаючи на питання зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще