Популярна травесті-діва Монро обожнює епатувати публіку яскравими витівками, вона активний користувач Instagram, де публікує фото, відео та розповіді про своє насичене життя. Цього разу Монро показала фанатам святкове фото в ошатному образі, а в підписі до нього розповіла, як їй хочеться свят. На новому знімку зірка в короткій сукні позує, сидячи навпочіпки з розсунутими ногами, а за її спиною видно вбрану ялинку.

Читайте Знай в Google News!

"З цим карантином і пандемією, вирішила не чекати офіційного старту зими і різдвяно-новорічного сезону і заліпити фотАчку на тлі прикрашеної ялинки. Я ще минулого тижня ходила і думала, потрібно дістати новорічні прикраси і впустити в будинок свято. Погодьтеся, зараз гостра потреба в позитивних новинах, в увазі, в турботі і гірлянди, блискучі кулі та інша новорічна мішура привнесуть в наші життя той потрібний елемент надії, що наступний рік буде трохи краще. Тому наступного недільного прямого ефіру будемо разом прикрашати наші оселі. (На суботу все вчимо самбу, я запаслася текілою). Хоча, я ще той рукожопий украшатель, втім, як і кухар, але під вашим керівництвом шось красІвЕ та наліпимо. І подарунків вже хочеться... І олів'є... Може шубу зварганити? Точно, метнуся тільки за оселедцем", - підписала фото Монро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.