Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з давнім другом, виконавцем Сергієм Лазарєвим. Так, за допомогою фотошопу фанати вирішили показати, як ідеально виглядають один з одним артисти, адже деякі вже багато років щиро вірять в таємний роман між парочкою і навіть спільних дітей.

На селфі зірки грайливо дивляться в камеру, а сама Лорак обіймає Сергія, притискаючись до нього щокою. Варто відзначити, що публікація виглядає досить правдоподібно і може з легкістю заплутати наївних шанувальників.

"- найважливіша людина, це та, кому ти, повернувшись звідкись, найпершому напишеш:»я вдома"❤️"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, захоплюючись "спільним" кадром: "у вас любовні стосунки?", "я взагалі-то проти всяких там фантазій на рахунок Лазарєва, і Лорак, але повинен визнати робота👍 🔥 🔥 🔥 🔥і вони дійсно підходять один одному,але все ж, вони просто друзі.", "улюблені🤤 😍❤", "Ви красиві", "краса😍".

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця не довго пробула одна. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.