Відомий український радіоведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube" Слава+ " Слава Дьомін розповів шанувальникам у своєму Instagram, куди пропала його машина і скільки йому довелося заплатити, щоб забрати її назад.

Читайте Знай в Google News!

Слава Дьомін розповів, що дружина припаркувала машину, а її відвіз Евакуатор. І перше, що він подумав-вкрали машину.

"Вчора дружина припаркувалася в центрі Києва. І пішла на роботу. Приїжджаю я, а машини немає😱 походив, пошукав... її реально немає! Думка-вкрали! Відразу подзвонив в поліцію🚨 і подзвонив ще одній людині з криками" у мене вкрали машину"😂 до речі, спасибі цій людині😉 я знаю, що він прочитає цей пост✊", - пише ведучий.


Поліція на його виклик приїхала за рекордно короткий час-3 хвилини. І йому відразу повідомили, що машину евакуювали за неправильну парковку і сказали адресу, де знаходиться його авто. Слава видихнув, що це не викрадення і поїхав звільняти машину.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Слава Дьомін і евакуація, фото: Instagram
Слава Дьомін і евакуація, фото: Instagram

Якщо порушив, то будь добрий заплатити штраф😉 чим і вирішив зайнятися👇 далі найцікавіше Приехал приїхав я на штрафмайданчик. Черга кілометрова😱 багато водіїв розгублені. Ніхто нічого не пояснює і водії самі один одному допомагають і розповідають дії покроково. Співробітники ходять з обличчям Кардинала Рішельє😒 Ну, все як завжди😀", - пише він.

Слава розповів, що простояв у черзі 1,5 години, щоб отримати реквізити, потім ще 15 хвилин, щоб підтвердити проплату у співробітника і тільки після цього можна забирати автомобіль зі штрафмайданчика.

"Ах так! Є ще можливість прискорити процес через додаток KyivSmartCity. Але вчора воно не працювало😂 @vitaliyklitschko можливо, ви не знаєте про це😉 вартість. Штраф за паркування в недозволеному місці - 255 грн. День перебування автомобіля на штрафмайданчику - 144 грн. Евакуатор - 1270 грн. Загальна сума 1669 грн! Висновок. Звичайно, не порушуйте. Але якщо порушили і не виявили свою машину, не панікуйте і телефонуйте в поліцію. І якщо виявилося, що ваша карета на штрафмайданчику, то звільняйте залишок дня для черг і готуйте баблішко", - розповів Слава і показав фотографії з кожного етапу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Слава Дьомін передбачив долю Дорофєєвої за рік до розпаду "Время и Стекло".

Як повідомляв Знай. ua, ведучий Слава Дьомін попередив батьків про підступну хворобу юних спортсменів.

Також Знай. ua писав, що Надя Дорофєєва осідлала знаменитого "жеребця", куди тільки Дантес дивиться.