37-річна російська співачка Марина Абросимова (у дівоцтві Максимова), більш відома під сценічним ім'ям МакSим, змогла як слід озадачити фанатів, розмістивши фотографію себе вагітною.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний допис з'явився на сторінці зірки у соціальній мережі "Фейсбук".

Деякі шанувальники МакSим були шоковані несподіваною новиною про вагітність співачки, але виявилося, що у публікації було використане архівне фото. У кадрі можна побачити саму музикантку, одягнену у білу білизну, яка показує свій живіт доньці Олександрі, яка народилася від шлюбу зі звукорежисером Олексієм Луговцовим (пара розпалася у 2011 році). Очевидно, що на фото МакSим чекаю на другу дитину, народжену у 2014 році донечку Марію, батьком якої став бізнесмен Антон Петров (цей союз пішов у небуття у 2015 році).

Вагітна МакSим, фото Facebook
Вагітна МакSим, фото Facebook

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ті, хто сприйняв архівне фото за новину, поспішили привітати зірку.

"Красивая беременна ты Хочетца целовать тебя животик красивый Хочетца максим нагреть тебя мне понравилась фотография беременная любимая", — йде мова у одному з таких коментарів (авторську орфографію збережено)", — йде мова у одному з таких коментарів.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Однак їх поспішили попередити біль уважні користувачі соцмережі:

"Фото старе, на ньому Саша ще маленька, обіймає))) люди, ви що))) ось і з'являється інформація фейкова".

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Не обійшлося й без повчань забобонних жінок, які дуже часто переслідують вагітних зі своїми порадами, заборонами і упередженнями (яких ніхто, авжеж, не просив:

"Старші жінки завжди говорили ніколи не показуй свою зовнішність в такому вигляді - буде і народжувати легше і діти здоровіші, а кого зараз народжують від свого безстидства "такої матері". Потім кричать допоможіть. Де ваша совість, породілі розпущені".

Нагадавши, співачка, яка пережила аварію МакЅим різко схудла і позбулася минулого: не залишила і натяку.

Як повідомляв портал Знай.uа, МакЅим екстремально змінила зовнішність і видалила старі фото.