Відомий український гумористичний актор і новий керівник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий, який зайняв місце Зеленського в кварталі, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, нещодавно в сторіс артист опублікував кумедне фото своєї дружини, на якому її можна побачити в компанії милого песика.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку можна побачити, що Євген сфотографував свою дружину Ксенію, яка лежить на спині. А на ній зверху лежить маленький світлий песик, який виглядає як іграшковий, при цьому обличчя жінки не видно. Знімок Кошовий підписав вельми незвично:" Релакс тейк іт ізі", а також залишив кумедний смайлик.

Знімок Кошового в сторіс
Знімок Кошового в сторіс

Раніше ми розповідали, що Євгена Кошового здорово змінили в "Кварталі 95" – він став схожим на Лукашенка. На знімку Кошовий стоїть біля столу і говорить стаціонарним телефоном. Перед камерою він з'явився в темних брюках і білосніжній сорочці, а ось на його лисій голові видно сивий перуку, а на обличчі забавні вуса.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.иа" писав, що подорослішала дочка Олени Кравець з "Квартал 95" заговорила про героїню.