Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

А нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страдаем і любим", яка вже встигла стати хітом. Варто відзначити, що відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

На своїй сторінці в соцмережі Кароліна поділилася свіжими фотографіями з останньої зйомки. Як видно на знімках, артистка чепуриться в гримерці.

На туалетному столику є безліч косметичних засобів для макіяжу. Лорак у чорному тонкому халатику сидить на стільці за столиком, в її руці пензлик для пудри. У підписі до кадрів виконавиця зізналася, що дуже любить змінювати сценічні образи.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Люблю приміряти різні образи. Макіяж, зачіска, одяг перетворюють і відкривають цікаві грані. Так що ж краще: стійкий образ, або змінюватися з часом і відчуттями?" - написала діва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак з німбом на голові згадала про своє нещасне кохання: "Немислима без страждань".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак показала, що вміє робити губами: Барбра Стрейзанд.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак показала, як розслабляється на ліжку.