Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з маленькою дитиною на руках, якій, судячи з тортика з салатовою глазур'ю на столі, виповнився лише місяць. Так, шанувальники артистки за допомогою фотошопу вирішили показати, як би виглядала їх з виконавцем і давнім другом зірки Сергієм Лазарєвим спільна дитина, раніше публікуючи фотографії Ані та Сергія з візочком на прогулянці, а також вагітну Лорак.

Шанувальники лише поміняли обличчя знаменитостям, проте варто відзначити, що публікація виглядає досить правдоподібно і може з легкістю заплутати найбільш наївних фоловерів. Такі пости набирають ажіотаж, а в коментарях під ними зазвичай розгортаються величезні дискусії, а все тому, що деякі фанати вже багато років щиро вірять в таємний роман між парочкою і навіть спільних дітей.

"Перше і останнє слово❤️"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "😍 😍 😍 😍 😍божечкіііі це шедевр❤️😍 😍", " це від Сергія😍😍😍😍😍😍😏😏😏", "Уті бозее😇 🥰", "як я хочу щоб у Каро була така фотка🙃 😔".

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця не довго пробула одна. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.