Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився новим треком "Если бы", написану одним з його шанувальників, а вже через тиждень представив і кліп на пісню. Так, артист зізнався, що навіть спеціально схуд для ролика, в якому зіграв хлопця, який ніяк не може зважитися припинити відносини зі своєю не менш нерішучою дівчиною.

А в Сторіс Володимир продемонстрував свою нинішню вагу - тепер виконавець важить 68 кілограм, хоч раніше і скаржився, що набрав цілий 1 кіло за тиждень, адже дуже багато їв. При цьому Дантес виставив і селфі в дзеркалі, де позує у ванній кімнаті їх з Надею заміського будинку з голим торсом. Артист також жартівливо похвалився їхньому сімейному фітнес-тренеру і дієтологу, Ніні Радзієвській, що зумів сам за добу попрощатися з тим самим зайвим кіло.

Варто відзначити, що раніше Володимир Дантес також вирішив розповісти, як проходили зйомки кліпу "Если бы", відкривши їх закулісся. Режисером ролика традиційно став Леонід Колосовський, який знімав всі попередні кліпи Дантеса. Команда для зйомок становила цілих 20 осіб, кохана дружина Надя, а також друзі сім'ї, ресторатори Міша і Даша Кацуріни приїхали підтримати близьку людину. Вперше для зірки побудували декорацію-квартиру, а завдяки хореографу Дантес навчився танцювати за два тижні, репетируючи по 3-4 години щодня.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.