Екс-солістка " НеАнгелів” Слава Камінська вже перейнялася новорічним настроєм. У своєму Instagram вона опублікувала фото, де здійснює покупки в гіпермаркеті "Епіцентр".

Вона як би між справою розповіла, що в магазині відбувається знижка на все — 60%. З собою додому Слава, щаслива від такої вигідної пропозиції, забрала два мішки гірлянд, дощиків, дитячих подарунків, а ще-велику статуетку оленя, щоб напевно створити в будинку новорічну атмосферу

“Ручний північний оленятко😂 з оленем я б не впоралася, а такий міні — відмінна різдвяна атмосфера. Мало того, що ручний, так ще й роги носить сам😂 щось мені підказує,що повернуся ще й за великогабаритним😅", — написала Слава Камінська.

На фото артистка щасливо посміхається, вона в стильному пуховику, з-під якого вибиваються її фірмові руді локони. Камінська написала, що акція триватиме до 31 Грудня. І покупці, мовляв, встигнуть винести з гіпермаркету все, якщо цього не зробить сама Камінська.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчатко.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.