На Новий рік кожен мріє про втілення своїх бажань. 2022 рік українці зустріли під чудове звернення Володимира Зеленського в очікуванні такого ж прекрасного наступного року.

Але росіяни на чолі з диктатором володимиром путіним вирішили "врятувати" українців від такої радості, спробувавши опустити нашу країну на один рівень з ними і розпочавши повномасштабну війну з тими, кого колись вони називали братами.

Війна в Україні: Євген Малолєтка/AP
Війна в Україні: Євген Малолєтка/AP

Єдине, що зараз нам залишається – це вірити у ЗСУ, у перемогу України, у президента Зеленського, у світле майбутнє України та насолоджуватися тими спогадами про святкування того ж Нового року, що в нас залишилися.

А також можемо згадати смішні новорічні випадки зірок української естради, наприклад таких, як Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

В одному з випусків шоу "Хто зверху", де ведучими є Леся Нікітюк та Сергій Притула, кума Дзідзьо зізналася, як її співоча кар'єра довела чоловіка до крайнощів.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

У конкурсі "Правда/брехня" Оля Цибульська заявила Тамерлану, що її чоловік замовив її на Новий рік. Чоловік Олени Омаргалієвої не довго вагався і сказав, що це правда. Він мав рацію.

"Мого чоловіка вкурвило, що я постійно на Новий рік не вдома і він підіслав свого знайомого моєму концертному директору. Я вийшла виступати в новорічну ніч і розумію, що виступаю перед своїми родичами" , - сказала Цибульська.

Нагадаємо, що Оля Цибульська зі сльозами на очах попрощалася з близьким другом, життя якого забрали окупанти.

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська розповіла, як війна ледь не забрала життя близьких їй людей.