Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Володимир Дантес розмістив свіжу та досить провокаційну фотографію зі своєю близькою подругою Дашею Кацуріною, колишній чоловік якої став новим хлопцем Наді Дорофєєвою. Закохані вже офіційно оголосили про свої стосунки, незважаючи на безглуздість ситуації.

Дорофєєва з Кацуріним, фото з Instagram
Дорофєєва з Кацуріним, фото з Instagram

На знімках, зроблених у тих самих фотокабінах, парочка радісно посміхається і дуріє, показуючи язика, а на одному навіть цілується в губи.

Дантес завбачливо заявив, що це нібито "по-братськи", але шанувальники навряд чи повірять у це. Тим більше, Даша та Вова все частіше з'являються в одній компанії, тримаються за руки та поводяться, як закохані. Артист навіть одного разу заплітав дівчині кіски, а вона приходила на його концерт. Незважаючи на надто близькі, "дружні" стосунки парочки, жодної конкретики від них поки що ніхто не чув.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Раніше ми писали про те, що Дантес отримав травму голови, коли справляв нужду унітазу - Надя Дорофєєва ні до чого

Як повідомляв Знай.ua, Дантес зізнався, як обблював Надю Дорофєєву прямо в ліжку: "Роблю це різко"

Також портал Знай.ua писав, що розведений Тарас Цимбалюк подав особливий знак колишньої Дантеса Дорофєєвої, незважаючи на її кохання з Кацуріним.