Зірка «Залиш це Біверу» Тоні Доу помер у віці 77 років після помилки у заяві про його смерть у соціальних мережах.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Заява про смерть Доу була опублікована на його сторінці у Facebook у середу (27 липня) через кілька годин після того, як його дружина передчасно оголосила про його смерть.

Він говорив: «Дорога сім'я, друзі та шанувальники. Ми отримали підтвердження від Крістофера, сина Тоні, що Тоні помер сьогодні вранці, і його сім'я, яка його любить, супроводжувала його в цій подорожі. Ми знаємо, що весь світ засмучений втратою цієї неймовірної людини. Він так багато дав усім нам і його багато хто любив».

Один фанат сказав: «Рідко буває, що є людина, яку так усі люблять, як Тоні. Наше серце співчуває дружині Тоні, Лорен, яка сумуватиме за своєю спорідненою душею. Слова не можуть висловити, як сильно ми всі відчуватимемо його відсутність, але плекатимемо спогади, які він залишив кожному з нас».

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Команда Доу помилково оголосила про його смерть у вівторок (Зображення WireImage)
Команда Доу помилково оголосила про його смерть у вівторок (Зображення WireImage)

Також Крістофер заявив: "Хоча це дуже сумний день, я втішаюся тим, що він у кращому місці".

Команда Доу помилково оголосила про його смерть у вівторок, повідомивши TMZ, що його дружина «вважала, що її чоловік мертвий, і повідомила про це своє керівництво».

Лорен Шулкінд сказала, що через деякі проблеми зі здоров'ям, що виникли увечері у вівторок, вона повідомила кількох близьких людей, що її чоловік помер.

Дружина актора сказала, що вона була вбита горем через його боротьбу за здоров'я протягом останніх кількох місяців.

Доу помер у середу після перебування у хоспісі у себе вдома.