Талановитий кулінар з Колумбії Ектор Хіменес-Браво , який підкорив шоу "МайстерШеф" і завоював серця тисячі українок, часто ділиться унікальними рецептами та подробицями свого насиченого життя з шанувальниками у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 1 мільйона людей.

Хіменес-Браво став ведучим нового кулінарного шоу "Прокинься з Ектором" на телеканалі СТБ. Чоловік вранці виходитиме в ефір і готуватиме сніданок, ділячись з українцями класними рецептами та настроєм на весь день.

Скріншот із Instagram, Ектор Хіменес-Браво
Скріншот із Instagram, Ектор Хіменес-Браво

"Якщо я скажу, що ви тепер прокидатиметеся зі мною? Ох, ці інтриги" - написав Ектор.

Кулінар зізнався, що дуже сумував за знімальною командою, атмосферою і навіть гримерами. Нове шоу дозволило йому згадати мирні часи, коли він був найвпливовішим суддею "МастерШефа". Зараз Ектор повернувся у свою стихію та готовий радувати глядачів класним контентом.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Таку ностальгію отримав від цього, просто зайшовши на майданчик, де всі рідні — команда, кожен гример і його пензлик. Зайшовши на майданчик - я відчув себе як дома", - поділився артист.

Раніше ми писали про те, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво мрійливо пригрівся на грудях молодої красуні: "Сподіваюся, дівчинці є 18"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою дівчину, схожу на Огнєвіч: "Збентежило, що дуже молоденька"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво схопився за рашистський сухпай: "Як дегустує..."