Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

Вона тепер із Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес, який донедавна був її коханою людиною, тепер, мабуть, із колишньою дружиною київського ресторатора. Але не про це... хтось із вас може пам'ятати ім'я Євгена Гончаренка. Хлопець - один із членів шоу-балету Наді Дорофєєвої. Саме його побив військовослужбовець біля нічного клубу "Ліфт" у Києві, після чого хлопець отримав крововилив у мозок і опинився у комі тривалістю 16 днів.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Багато хто забув про нього, але Надя Дорофєєва вирішила нагадати за допомогою Instagram Stories.

"Історія, що сколихнула моє серце. Женя. Наш сильний хлопчик", - пише вона.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

У публікації він почав із популярної фрази - "ніколи не оглядайся назад (у минуле)". Євген подякував усім тим, хто весь цей рік був поруч із ним. Він навіть не має слів, щоб описати подяку цим людям.

"Нехай весь період з 1.08.2021 і до сьогодні залишиться в минулому. Любити і творити не перестану. Далі більше, далі краще", - пише він, демонструючи знімки, зроблені протягом останнього року в рамках реабілітації.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва з букетом червоних троянд несподівано дала про себе знати за кордоном: "Я тут"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва "вкрала" ідею Олени Зеленської і на секунду стала Першою Леді: різницю все ж таки видно

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва зізналася, що перестала доглядати за собою після розставання з Дантесом: "Інші пріоритети"