Дружина відомого українського музиканта, виконавця авторських пісень та учасника гурту "5'nizza" Сергія Бабкіна регулярно розміщує сміливі та місцями провокаційні знімки, розповідає про духовний розвиток та загалом занурює шанувальників у своє цікаве життя. На акаунт Сніжани в Instagram підписано майже 230 тисяч осіб.

Нещодавно вийшло відверте інтерв'ю Сергія Бабкіна зі Славою Дьоміним, в якому артист розповів про те, як його сім'я влаштувалася в Німеччині, в якому стані їхній будинок у Харкові та ще багато всього цікавого.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

Українці звернули увагу на слова музиканта про те, що він у статусі біженця на всю сім'ю отримує близько 1500 євро на місяць, а ще їм надали безкоштовне житло та повністю сплатили школу для трьох дітей. Це викликало великий шквал критики, адже Бабкін є успішною зіркою і він нібито "не повинен" приймати таку допомогу.

Сніжана Бабкіна вважала за потрібне вступитися за всю їхню сім'ю і нагадала, що протягом усієї війни її чоловік регулярно давав благодійні концерти. А за ті гроші, які вдалося заробити, вони вже давно могли б купити квартиру в Києві, але пожертвували всі рідному Харкову, який постраждав через окупантів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Юхууу... понеслася. Диванні війська прокинулися. Який сором! Вони навіть не дивляться повне інтерв'ю, не знають, чим ми займаємося останні 5 місяців. І пишуть таку х*йню", - заявила Бабкіна.

Скріншот з Insta Stories, Сніжана Бабкіна
Скріншот з Insta Stories, Сніжана Бабкіна

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін в ефірі Дьоміна розповів, скільки отримує грошову допомогу в Німеччині: "Міг би не ганьбитися"

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Бабкін показав, як насправді виглядає винуватець війни в Україні: "Всіх переграв"

Також портал Знай.ua писав, що Сніжана Бабкіна вмостилася на розкішному пляжі серед пальм і показала, як бореться зі стресом: "Вчуся чути себе"