Відома українська співачка, дружина коміка, ведучого Сергія Середи MamaRika нарешті показала обличчя свого маленького синочка Давида.

Йому виповнилося 1 рік. З нагоди такої дати батьки Давида вирішили завести дитині власний аккаунт у соціальній мережі Instagram.

MamaRika, скриншот: Instagram
MamaRika, скриншот: Instagram

"Сьогодні Давиду виповнився рік! Тут такі справи: днями наш дорослий мужичок попросив свій власний аккаунт в Instagram", - пише співачка.

На сторінці Давида його перша публікація, звичайно ж, його фото.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Привіт, я Давиде! Сьогодні мені 1 рік! Вітайте мене в коментах, а я пішов пиляти вам крутий контент", - написано під фото малюка.

MamaRika. Фото: скриншот Instagram
MamaRika. Фото: скриншот Instagram

Але найцікавіше знаходиться в описі профілю Давида. "Твій особистий краш. P.S. Прохання нюдси в директ не надсилати, Мамка ревнує", - повідомляється там.

Син MamaRika, скріншот: Instagram
Син MamaRika, скріншот: Instagram

Передплатники вітають малюка та його батьків з днем ​​народження та милуються красою маленького карапузика. Зараз MamaRika та її син перебувають у Польщі. Завтра співачка заспіває рідний гімн України на матчі Ліги Чемпіонів у місті Лодзь.

Нагадаємо, MamaRika вирішила поділитися дитячими спогадами та показала школу, де навчалася 11 років.

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika розплакалася, відвідавши будинок свого дитинства вперше за 12 років: "Столицю мого серця"

Знай.uа писав, MamaRika отримала по попі від чоловіка Мадонни, коли відпалювала з Надею Дорофєєвою та Яною Соломко: "Є чим пишатися, так?"