Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку через її зовнішність називають українською Кардашян частенько спілкується з шанувальниками у соціальній мережі, за її акаунтом стежать 2,1 млн підписників

Скрін, Instagram Омович
Скрін, Instagram Омович

Дівчина полюбляє тішити шанувальників пікантними кадрами, а показати їй є що. Перед війною вона приїжджала в Київ та втрапила в ДТП. На щастя все обійшлося.

А одного разу вона показала незвичний трюк з ванною. Дівчина обперлася ніжками та руками об ванну, де виднілася прекрасна панорама на місто. Так блогерка вирішила продемонструвати свою струнку фігуру. До слова на знімку Омович була абсолютно оголена.

Альона Омович, фото з instagram
Альона Омович, фото з instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

З початку повномасштабного вторгнення модель не публікувала нових фото й лише 25 травня вона опублікувала світлину з супермаркету. Альона стояла біля вітрини з овочами, натякаючи на свій раціон.

Як відомо з її сторінки, певний час Омович знаходилась на лазурному узбережжі Франції, а зараз вона відпочиває на Кіпрі. Дівчина зробила яскраві світлини з відпочинку з елітного готелю.

А нещодавно вона розмістила фото в сторіс, на якому показала свій українській паспорт. біля нього стоїть тарілка з десертом. Світлину Омович підписала так:

"Замовила своє улюблене седативне"

Чи планує модель повертатися в Україну, поки не відомо, проте видно, що дівчина переживає через події, що відбуваються в її країні. Чи допомагає Альона українцям у такі важкі часи невідомо, дівчина не публікує інформації про це, проте можливо, вона не хоче розголосу.

Альона Омович, скриншот: Instagram Stories
Альона Омович, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, українська Кардашян Альона Омович влаштувала велике прання в одному корсеті: "Соковиті лимони". Модель Альона Омович поділилася новим спокусливим фото в одному корсеті.

Раніше Знай писав, українська Кардашьян Альона Омович вмістила свої "булочки" перед камерою, щоб показати їх вигляд знизу: "Кентавр"

Також Знай повідомляв, українська Кардашьян Альона Омович виваляла свої "булочки" в борошні і зібралася взятися за яйця: "Нямки".