Знаменитий український виконавець Артем Пивоваров згадав, як рятувався з Ірпеня та розповів про маму, яка мешкає зараз в окупації. Цим артист поділився в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Артем Пивоваров розкрив душу перед шанувальниками і відповів на низку хвилюючих багатьох шанувальників питань. Зокрема, артист розповів Маші Єфросініної, як він зустрів війну. Так, за словами співака 23 лютого, він натхненний переїхав у нове житло в Ірпінь, яке будував два роки. Він готувався розпаковувати речі й облаштовуватись, але раптово його плани перервала війна.

Артем Пивоваров, скріншот з відео
Артем Пивоваров, скріншот з відео

Артем Пивоваров два дні ховався у підвалі будинку, а потім вирішив рятуватися та зміг разом із командою вирватися з міста, попрямувавши на захід України. Водночас не всім його родичам вдалося втекти від окупантів. Так, мати співака опинилася в окупації у Вовчанську Харківської області.

Розкривати подробиці життя в окупації артист не став, але зазначив, що перебуває в контакті з мамою і дуже переживає за неї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Артем Пивоваров, instagram.com/pivovarovmusic
Артем Пивоваров, instagram.com/pivovarovmusic

"Я не знаю, що говорити на цю тему. Я дуже переживаю, дуже хвилююся. Ми постійно на зв'язку", - сказав Артем Пивоваров.

Виконавець розповів, що батько залишив сім'ю, коли йому було лише 3 місяці та його вихованням займалася мама, якій він вдячний за те, ким він став у цьому житті.

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров своїм дуетом полонили серця мільйонів українців: "Така музика має звучати на весь світ".

Також ми писали, Світлана Лобода знайшла відповідь усім тим, кого "турбує" її молодша дочка Тільда: "Приклад..."

Крім того, ми повідомляли, Оля Полякова образилася за українських біженців, яких звинувачують у всіх "бідах": "Нікому нічого не винні".