Популярний український стендап-комік, учасник відомого Інародного театру абсурду "Воробушек" та зірка "Ліги Сміху" Василь Байдак згадав свій перший похід у McDonald's та підкорив Надю Дорофєєву. Архівним знімком артист поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

З початком повномасштабної війни багато гумористів перекваліфікувалися на волонтерів і роблять можливе і неможливе, щоб перемога України настала якнайшвидше. Василь Байдак не виняток, він також волонтерить та встигає дарувати шанувальникам гарний настрій.

Василь Байдак, фото: Instagram
Василь Байдак, фото: Instagram

Так, цього разу він поділився на своїй сторінці архівним знімком з дитинства. На ньому юний Василь позує у класичному костюмі з метеликом в очікуванні першого відвідування McDonald's. Гуморист додав, що зараз дуже чекає відкриття мережі швидкого харчування в Україні і готовий відвідати заклад ще більш ефектному вбранні.

"Це мій перший похід у Мак. Свято клянуся, коли відкриють, одягнутися ще офіційніше та потужніше. Шукаю однодумців", - підписав фото гуморист.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" вирішила скласти компанію гумористу, як тільки це стане можливим. Також публікація підкорила серце Наді Дорофєєвої. Інші шанувальники зазначили, що теж очікують на відкриття McDonald's.

"Я буду в стразах", "Влаштую там романтичну вечерю", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, партнер Дорофєєвої та Мішиної Євген Кіт перейшов українською мовою майже повністю: "5 відсотків суржику".

Також наш портал інформував, Олексій Positiff Завгородній позичає гроші у діда і зізнався про стосунки з алкоголем: "Пляшка вина точно в депресивний день".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому".