Ресторатор, поточний партнер співачки Надії Дорофєєвої Михайло Кацурін поділився радісною новиною з анонсом нових роликів.

Він і його друг, теж тревел-блогер, популярніший, ніж він - зніматимуть їжу в Україні. Йдеться, звичайно ж, про Антона Птушкіна, якого можна знати через шоу "Орел і Решка".

Пост Кацуріна, instagram.com/misha_katsurin
Пост Кацуріна, instagram.com/misha_katsurin

На фото Михайло та Антон усміхнено їдуть у дивному транспорті (у тук-туку) десь за кордоном, ймовірно – Тайланд. Хлопці одягнені у футболки та капелюхи. Михайло Кацурін збирається залишити свою дівчину та подорожувати всією Батьківщиною. Сама ж Дорофєєва прокоментувала цю посаду простим червоним серцем. Міша та Антон має дві цілі.

"Перша - зробити такі потужні епізоди англійською, щоб всі на заході завалили від нашої кухні і відразу після перемоги вишикувалися в чергу скуштувати вареники-сирники-банош-борщ. Нам є чим дивувати - кухня, шефи, гастрономічна культура у нас унікальні та іноземцям незнайомі. Друга – вразити вас", - пише він.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Міша Кацурін, фото: Instagram
Міша Кацурін, фото: Instagram

Друге завдання, за словами Михайла, набагато складніше, бо українці самі все знають, бо теж місцеві. Чи не все? Наприклад, пастрами – не дуже американський сендвіч. Також Кацурін попросив своїх фанатів накидати улюблені автентичні місця, ресторани, страви та кухарів або навіть несподівані історії.

Нагадаємо, Володимир Дантес і Даша Кацуріна вирішили не приховувати очевидну і зробили заяву просто зі спальні: "Немає сенсу мовчати"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва з букетом червоних троянд несподівано дала про себе знати за кордоном: "Я тут"