Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, ексучасниця гурту "Время и Стекло", де вона була разом із Позитивом.

Вона тепер із Михайлом Кацуріним, а Володимир Дантес, який донедавна був її коханою людиною, тепер, мабуть, із колишньою дружиною київського ресторатора.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

На офіційній сторінці шоу "Голос країни" з'явилися цитати зіркових членів журі. У тому числі й слова Наді Дорофєєвої.

"Зараз кожен із нас, де б він не знаходився, повинен допомагати Україні наблизитися до перемоги - робити те, що вміє, боротися на своєму фронті", - каже вона.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

А потім анонсувала нову роботу, яка, за класикою, вийде у п'ятницю, 5 серпня 2022 року.

"Скасовуйте всі справи завтра, дивіться що мій новий реліз зробив з моїм піарником. На вас чекає те саме. Або ні, але я сподіваюся, що так, - зазначила Дорофєєва.

Чоловік іде вулицею, хапається за обличчя і перебуває у шоці з того, що дівчина з командою приготувала своїм шанувальникам.

Нагадаємо, Володимир Дантес і Даша Кацуріна вирішили не приховувати очевидну і зробили заяву прямо зі спальні: "Немає сенсу мовчати"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому"

Знай.ua писав, друг Наді Дорофєєвої Скриптоніт віддав Маші Єфросініної багато грошей: "Для дітей і дорослих"