Дружина відомого українського музиканта, фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі, співачка Alyosha розповіла про родичів, які опинилися в окупації. Цим знаменитість поділилася в інтерв'ю "24 каналу".

Повномасштабна війна, яку розв'язала росія, торкнулася співачки Alyosha по всіх напрямках. Окрім того, що її чоловік Тарас Тополя щодня ризикує життям, захищаючи країну від окупантів, її близькі опинилися в окупації.

Тарас Тополя і Аlyosha, instagram.com/tarastopolia
Тарас Тополя і Аlyosha, instagram.com/tarastopolia

Зірка розповіла, що її батьки встигли евакуюватися із Запорізької області, яку майже на 60% окуповано російськими військами, а ось мамина сестра з дітьми вибратися не змогла. Також родичі виконавиці мешкають і в Херсоні.

Alyosha зазначила, що її рідним дуже важко жити під гнітом російських загарбників, але вони намагаються берегти себе і чекають, коли ЗСУ звільнять їх від загарбників.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Alyosha, фото: Instagram
Alyosha, фото: Instagram

"У селі Балки знаходиться мамина молодша сестра — Яна. Вона в окупації, з дітьми. Їм страшно, вони дуже чекають на наші ВСУ. На зв'язок виходять дуже рідко, бо немає українського зв'язку. У мене буде багато рідних у Запорізькій області. Понад 20 людина. І в Херсоні так само. Намагаються берегтися", - поділилася Alyosha.

Раніше Знай повідомляв, лідер "Антитіл" Тарас Тополя, який служить у ЗСУ, показав моторошні кадри з гарячої точки: "Трофеї, знищені танки та вбиті окупанти".

Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Анна Кошмал зважилася на відчайдушний крок заради сина Михайла: "Бігали вдвох".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona втерла носа Моргенштерну і навіть змогла затьмарити Потапа: "Не знають, що таке реп".