Відомий український актор та гуморист, зірка "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" здивував шанувальників несподіваним талантом. Відео артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач активно займається волонтерством та продовжує дарувати українцям посмішки у цей складний період. Він активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками, публікую різні фото та відео, які заряджають позитивом кожного, хто їх подивиться.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юрій Ткач вирішив здивувати шанувальників та продемонстрував несподіваний талант. На новому відео гуморист, можливо, не зовсім віртуозно, але дуже спритно, грає на роялі. Виявилося, гуморист часто шукає порятунку в музиці, якщо немає настрою.

"Коли накатує, допомагає музика", - написав Юрій Ткач.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Шанувальники захопилися талантом гумориста і натякнули, що такими темпами він перевершить і самого Pianoбоя.

"Юро, та ви ще й граєте на роялі, чудово виходить, а мелодія", "Браво!!! Маестро!!", "Головне, щоб ПіаноБой не побачив", "Багатогранний як діамант", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна показала, які безглузді погрози їй "прилітають" від росіян: "У тролів загострення".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, ми писали, Таня Песік із "Жіночого кварталу" повторила знаменитий трюк Ван Дамма: "Ракета петарда".