Режисер Крістофер МакКуоррі звернувся до повідомлень про те, що «Місія нездійсненна 8» може стати останнім виходом Тома Круза у франшизі у ролі Ітана Ханта. Він заявив, що цього не буде і не треба вірити всім чуткам.

Відповідний пост розмістили на порталі «gamesradar»

«Я працюю з Томом Крузом вже 15 років, і я не можу сказати вам, скільки разів я стояв поруч із цією людиною, був свідком подій, а потім читав про це наступного дня», - сказав він в інтерв'ю Light the Fuse.

Він додав: «Коли ви читаєте статті у журналах, просто поставте уявне слово перед заголовком: «Порядок денний…», коли ви читаєте "анонімні джерела" або "джерела, близькі до виробництва", з певної причини. Це хтось хоче, щоб інші думали про те, що їм потрібно, і ви ніколи не можете знати, напевно, які ці причини. Вчіться ігнорувати це і сміятися з цього. У сучасному світі ви чекаєте 17 хвилин і інший новинний цикл змете це».

Також до того Крузу приєднаються Вінг Реймс, Саймон Пегг, Ребекка Фергюсон, Ванесса Кірбі, Генрі Черні, Хейлі Етвелл, Ші Уіґем та Пом Клементьєфф, і нещодавно оголошені нові актори Нік Офферман та Джанет МакТір. У попередніх повідомленнях торгових видань говорилося, що сьома та восьма частини завершать франшизу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Місія нездійсненна: розплата за смерть", частина 1, вийде на великий екран 14 липня 2023 року, а частина 2 - 28 червня 2024 року.

Нагадаємо, у мережі повідомили, що Том Харді знімається у нових фільмах.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Джейсон Мома заявив, що Бен Аффлек повернеться до ролі Бетмена.