Українська народна співачка Софія Ротару з перших днів війни хоч і висловила проукраїнську позицію, але намагалася залишатися в тіні.

Її соцмережі замовкли і лише зрідка співачка виставляла сторіз в особливо скорботні дні, такі як обстріл ТРЦ у Кременчуці, обстріл центру Вінниці чи бездушне вбивство українських полонених росіянами в Оленівці.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Зараз же Софія Михайлівна вирішила розкрити своє місцезнаходження і написала цілий пост у Instagram на рахунок цього. Як з'ясувалося, Ротару зараз приїхала у своє місце сили, адже артистка виклала кадри зі свого рідного села у Чернівецькій області – Маршинці.

"Приїхала в місце сили! Тут я народилася, росла, пішла до школи. Тут я почала співати. Рідні Маршинці нагадали мені, як важливо не втратити почуття причетності до своєї Землі, відчувати зв'язок із тими, хто дав тобі життя, виховав та підтримував у твоїх починаннях
Я рідко пишу, але сьогодні у мене два приводи: Мій Ювілей і дуже важливий День гуманітарної ініціативи, яку я підтримую з перших днів початку повномасштабної війни - "БОН бокс", - поділилася Ротару.

Так, 7 серпня Софії Ротару виповнилося 75 років і саме цього дня вона вирішила публічно заявити про допомогу сім'ям військовослужбовців України.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Софія Ротару, instagram.com/sofiarotaru.official
Софія Ротару, instagram.com/sofiarotaru.official

"Давайте разом зробимо цю добру справу! Де б ми не знаходилися і якою б мовою не говорилиСьогодні не час святкувати Ювілей, сьогодні я молюся, щоб, як завжди, за кілька тижнів після мого Дня народження, ми святкували День Незалежності України! Щоб якнайшвидше, замість повітряних тривог, у кожному будинку, у кожній родині, у кожному місті нашої прекрасної України звучали пісні про Любов та Світ!"

Пост Софії Ротару
Пост Софії Ротару

Нагадаємо, що Софія Ротару стала на хвилю із Зеленським після втечі її 28-річного онука до Парижа: "Швидшої перемоги" .

Раніше ми повідомляли, що онука Софії Ротару показала груди шанувальникам і похвалилася шикарним обручкою від Tiffany.