Знаменита українська актриса театру та кіно, яку багато хто знає за роллю Женьки у серіалі "Свати" Анна Кошмал розповіла, як з початком війни змінилося її ставлення до спиртних напоїв. Цим зірка поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал – талановита актриса, яка підкорила серця мільйонів українців, тож може похвалитися великою армією шанувальників. Вона намагається постійно бути з ними на зв'язку і регулярно показує, що відбувається у її житті.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, цього разу знаменитість вирішила поспілкуватися з шанувальниками і запропонувала їм ставити запитання в соцмережі. Хтось із шанувальників поцікавився, які стосунки в актриси з алкоголем.

Анна Кошмал. Фото: скрін instagram stories
Анна Кошмал. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Анна Кошмал зізналася, що після початку повномасштабної війни ставлення до алкоголю змінилося. Після вживання її стан змінюється не на краще, тому "гарячих" напоїв вона практично не п'є. Актриса наголосила, що і до війни не була аматоркою пропустити склянку іншу.

"Взагалі, я і до повномасштабного вторгнення дуже мало вживала алкоголь. А ось після 24 лютого, напевно, раз чи два й зауважила, що після вживання дуже посилюється тривожність", - поділилася зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал вперше з початку війни особисто звернулася за допомогою до українців: "Немає іншого виходу".

Також наш портал інформував, зірка "Сватів" Анна Кошмал зважилася на відчайдушний крок заради сина Михайла: "Бігали вдвох".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona втерла носа Моргенштерну і навіть змогла затьмарити Потапа: "Не знають, що таке реп".