Знаменитий український виконавець Артем Пивоваров захопив шанувальників запальними танцями на сцені з голим торсом. Відео артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров може похвалитися багатотисячною армією шанувальників, серця яких підкорив неймовірним талантом та харизмою. Співак намагається постійно підтримувати контакт із фанатами, виступаючи чи просто радуючи новими фото у соцмережі.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Артем Пивоваров вирішив згадати нещодавню зустріч із шанувальниками на концерті та показати кадри тим, хто не зміг відвідати. На відео співак стоїть на сцені з голим торсом і відпалює зі своєю командою, викладаючись навіть більше, ніж на 100%.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники зізналися, що у захваті від вогненних танців виконавця і зазначили, що так викладатися та віддавати енергію на сцені можуть далеко не всі артисти.

"Ось це запальне Рандеву було", "Ви - пожежа!", "На це дивитися можна вічно", "Розумничка... На концертах реально віддаєшся на повну", "Люди, що віддаються на концертах на повну, просто всі прекрасні! Дякую Вам! !", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров розповів про порятунок з Ірпеня та мами в окупації: "Дуже переживаю..."

Також ми писали, Світлана Лобода знайшла відповідь усім тим, кого "турбує" її молодша дочка Тільда: "Приклад..."

Крім того, ми повідомляли, Оля Полякова образилася за українських біженців, яких звинувачують у всіх "бідах": "Нікому нічого не винні".