Українська поп-виконавиця, акторка, модель Kamaliya (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч жителів.

Камалія розмістила відеоролик з урочистої події пакистанців, на яку її запросили як співачку на сцену. Оскільки її чоловік Мохаммад Захур є представником цієї нації, вона часто відзначає з ним та двома дітьми народні свята.

Фото зі сторінки Камалії
Фото зі сторінки Камалії

Цього разу пакистанці зібралися у концертному залі для того, щоб відсвяткувати 75-ту річницю незалежності їхньої країни. Це свято щорічно відзначається 14 серпня.

Артистка з такої нагоди заспівала пісню пакистанською мовою і навіть одяглася в їхнє національне вбрання, що дуже сподобалося глядачам. Вони не зовсім охоче підспівували Камалії, можливо, соромилися, зате активно плескали в долоні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Висловлюю щиру любов усім пакистанцям, які святкують 75-ту річницю незалежності. Цінуйте свою незалежність і бажайте нам, українцям, зберегти незалежність від російської агресії", - згадала співачка про рідну країну.

Раніше ми писали про те, що Камалія та її чоловік Захур показали, на який божевільний крок пішли заради дітей: "О, Боже!"

Як повідомляв Знай.ua, співачка Камалія представила кліп-історію про війну: "Було дуже важко співати, а тим більше зніматися"

Також портал Знай.ua писав, що співачка Камалія хотіла підтримати українок у Лондоні, але потрапила в зашквар: "Ласкаво просимо"