Віктор Вацко – відомий у футбольних колах журналіст і телекоментатор, розчарований тим, що нашій збірній не вдалося пробитися на Чемпіонат Світу-2022.

Але це не дивно, це зіпсувало настрій багатьом, але не впадаємо у відчай і рухаємося далі. Можливість показати себе на Євро-2024.

Віктор Вацко, фото: Instagram
Віктор Вацко, фото: Instagram

На цей раз він поділився кількома фотографіями з галявини, де Віктор із сином зіграв у теніс-бол.

"Сітка - рівень Вімблдону. Кому потрібен урок на тему "Як спочатку виграти у сина три морозива, а потім - програти шість", звертайтеся", - пише Віктор Вацко у публікації.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На першому знімку він з'явився, сидячи на футбольному м'ячі, а потім показав процес – сітку вони спорудили зі стільців. І на момент фотографії м'яч перебував у ногах коментатора.

Віктор Вацко, фото: Instagram
Віктор Вацко, фото: Instagram

"Я так розумію в цьому поєдинку МЮ були саме ви", "Сподіваюся, є і позитивна сторона! З м'яча щось вилупилося?", "У дитинстві за таке сидіння на м'ячі можна було й ляща дістати", "Біль, який зрозуміють все. Сидіти на м'ячі, він же стане яйцем", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Віктор Вацко з легендарним Миколою Павловим розкрили правду про "договірників" в УПЛ: "Кожен тренер грав..."

Як повідомляв "Знай.uа", Віктор Вацко напросився до Решетника в "Холостяк", але Гриша його "відшив": "Таланта немає"

Знай.ua писав, Віктор Вацко попрощався з "Футболом" після 10 легендарних років: далі тільки невідомість