Популярний російський гуморист, телеведучий та шоумен Максим Галкін показав, як підросла його з Аллою Пугачовою дочка Ліза. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін має багатомільйонну армію шанувальників, яка обожнює не лише відвідувати виступи артиста, а й стежити за його особистим життям. Сам гуморист регулярно ділиться новими фото та відео, на яких дуже часто з'являється разом із дітьми – Лізою та Гаррі.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Максим Галкін показав, як проводить час із Лізою у саду. Дівчинка катається на гойдалці, а зірковий батько стоїть поряд. Ліза вирішила порадувати тата пісенькою, яку написала сама і здивувала гарним голосом. Ймовірно, гени її мами Алли Пугачової починають проявляти себе і не виключено, що дівчинка в майбутньому піде її стопами.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Шанувальники захопилися талановитою дочкою артиста та закидали її компліментами.

"Ліза така красуня, вся в маму", "Люблю цю дівчинку", "Розумничка дівчинка, та й Гарік тямущий хлопчина! Щастя вам і всього найкращого!", - Написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Знай повідомляв, росіяни засумнівалися в подяці Галкіна, який втік з Росії і підтримує Україну: "Не намагаюся щось доводити".

Також наш портал інформував, Максим Галкін показав як швидко бігає Алла Пугачова коли не в Росії: "Виглядає краще за деяких двадцятирічних дівчат".

Крім того, ми писали, що Максим Галкін намагається задовольнити Аллу Пугачову і показав свій огірок.