Знаменитий російський телеведучий, гуморист і шоумен Максим Галкін показав, який екстремальний подвиг пішов заради своєї дочки Лізи. Кадрами він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін не лише успішний гуморист та шоумен, а й чудовий батько. Він разом із дружиною Аллою Пугачовою виховує двох чудових близнючок - Гаррі та Лізу. Зірковий тато приділяє весь вільний від виступів час для улюблених діток і часом, щоб порадувати їх, йде на речі, на які сам ніколи б не наважився.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Так цього разу Максим Галкін поділився кадрами з екстремального відпочинку з дочкою. Він разом із Лізою вирушив на канатну дорогу і разом із нею подолав шлях. Гуморист натякнув, що сам на цей екстрим не наважився б, але заради дітей готовий і не таке.

Максим Галкін. Фото: скрін instagram stories
Максим Галкін. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Єлизавета вже на трасі, я за нею. Зараз мені належить по цих колодах йти. Канатом я вже перейшов. Ех, що не зробиш для дитини", - каже артист на відео.

Раніше портал Знай повідомляв, росіяни засумнівалися в подяці Галкіна, який втік з Росії і підтримує Україну: "Не намагаюся щось доводити".

Також наш портал інформував, Максим Галкін показав як швидко бігає Алла Пугачова коли не в Росії: "Виглядає краще за деяких двадцятирічних дівчат".

Крім того, ми писали, Максим Галкін показав, у яку голосисту красуню вимахала його дочка Ліза: мамині гени беруть гору.