Заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. А зараз співачка ще активно наближає перемогу самотужки, виступаючи на концертах та збираючи гроші для постраждалих.

Нещодавно Наталка Карпа презентувала нову і дуже зворушливу пісню "Жінка, що тебе чекає", присвячену всім українкам, які змушені були розлучитися з коханими чоловіками та відпустити їх на війну.

Наталка Карпа, фото з Instagram
Наталка Карпа, фото з Instagram

Нова робота дуже сподобалася шанувальникам, і цього разу артистка знову приємно здивувала їх – вона вже розпочала свій тур Америкою, який організований спеціально до Дня Незалежності України, і навіть відіграла перший концерт.

Українська Філадельфія дякую 🇺🇸😍🇺🇦 Тобі завжди вірна Я", - написала Наталка Карпа.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співаці вдалося запалити повну залу українців, які живуть у США, тож зі своєю місією вона впоралася на відмінно.

Як відомо, нещодавно з такого ж туру повернулася співачка Оля Полякова і він закінчився для неї досить добре - українці в США були в захваті від її концертів.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа заспівала про пекучий біль кожної українки, яка вірно чекає на свого чоловіка з війни: "З цим зіткнулися сотні тисяч сімей"

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Карпа розкрила простий алгоритм дій, який принесе перемогу Україні: "Має користуватися кожен"

Також портал Знай.ua писав, що Наталці Карпі довелося звертатися до польського шпиталю через хворобу доньки: "Десяток аналізів, крапельниці..."