Відома українська співачка і екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, більш відома як TAYANNA, досить часто проявляє активність в соцмережах і радує шанувальників не тільки чуттєвими треками, а й цікавими постами. У Instagram за артисткою стежить понад 215 тисяч осіб.

Tayanna зацікавила шанувальників перед прем'єрою нової пісні під назвою "Дороги". Артистка заявила, що багато хто знайде себе в рядках, адже кожен з нас має свій шлях, про який співається в її новій роботі.

Скріншот із Instagram, Tayanna
Скріншот із Instagram, Tayanna

Зірка зазначила, що війна немовби "активізувала" всі страхи українців, а "Дороги" саме про те, щоб відшукати потрібний шлях у собі.

"Під час війни ми залишилися сам на сам зі своїми думками, внутрішніми проблемами та переживаннями. Пам’ятайте, ви завжди можете "повернутися в край, де цвіте розмай", але спершу цей край потрібно віднайти в середині кожного з нас", - пояснила Тетяна.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Також Решетняк дала шанувальникам почути шматочок нового треку, який вийшов дуже зворушливим та чуттєвим. А ось кліп знімався у кукурудзяному полі, можливо, в українському.

Раніше ми писали про те, що співачка Tayanna, яка з початку війни залишається на Балі, з колишнім підопічним Тіматі заспівала українську народну пісню та згадала дитинство

Як повідомляв Знай.ua, Tayanna на вулкані висотою понад 3000 метрів зрозуміла, наскільки "мізерні" земні проблеми: "Похід до свого внутрішнього храму"

Також портал Знай.ua писав, що Tayanna розповіла, як під час заробітків у Польщі її ледь не заарештували, але врятувало "диво": "Такі пригоди я мав"