Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий поліпшив українцям настрій своєю свіжою пародією на диктатора, самопроголошеного президента сусідньої республіки білорусь, який прийшов інспектувати магазин для дорослих.

На своїй сторінці в instagram, де на коміка підписано 94,8 тисячі шанувальників, він розповів як мав би проходити візит лукашенка до сексшопу. пародія була навіяна нещодавнім вливанням в мережу інспекції мотоциклетного заводу, де виготовили "Мінск" із китайських та французьких запчастин.

Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram

"Лукашенко проінспектував магазин із товарами для дорослих",- назвав своє відео Юрій Великий.

Голосом лукашенка, та начепивши вуса, пародист почав дізнаватися, з чого складається контрацептив для чоловіків. Він запропонував брати гуму з шинного заводу, який наразі простоює через відсутність експорту.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram
Юрій Великий. Фото: скриншот Instagram

"Трохи товстіше, зате взимку тепліше" - висловив "за" свою ідею "лукашенко".

"Фароімітатор" запропонував виливати із заліза, а анальні кульки на заводі для підшипників. Що ж до змазки, то запропонував використовувати соняшникову олію, які тепер вдосталь через відсутність експорту.

У коментарях подякували за гарний настрій: "Дякую за гарний настрій", "Я вашою творчістю захоплююсь", "Старий шалун", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий із "Кварталу 95" в образі відомого мовознавця Олександра Авраменка та пояснив що означає "тягнути кота за яйця".

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна в Криму.

Також "Знай.ua" інформував, пародист з "Кварталу 95" Юрій Великий показав, чого варті "сльози і соплі" загарбників, які тікають з Криму