Колишня учасниця гурту Потап і Настя, артистка, яка побудувала сольну кар'єру під псевдонімом NK, Настя Каменських часто викладає будь-які публікації в Instagram, де за її життям стежать понад 5,4 мільйона людей.

Виконавиця пробула поза Україною десь півроку, виїхавши з країни ще до початку повномасштабної війни, разом із Олексієм. Зараз вона повернулася і навіть з'їздила в Ірпінь, туди, де колись стояла хата Володимира Павлюка.

Настя Каменських. Фото: скриншот Youtube
Настя Каменських. Фото: скриншот Youtube

"З особливим теплом заспівала для всіх присутніх на знак підтримки та віри в нашу перемогу", - писала тоді Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Потім вона кілька разів зізналася у коханні й Україні, і столиці – Києву. Ймовірно, щоб загладити "вину", пов'язану з виїздом з України та "патріотизмом" за тисячі кілометрів від війни.

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

А зараз Настя Каменських розповіла про свої косметичні процедури.

"Останнім часом майже не фарбуюся. Але при цьому щоденний догляд за шкірою дуже важливий. Так якою б втомленою не була, перед сном завжди очищаю шкіру і наношу нічний крем", - пише Настя Каменських у публікації.

Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories
Настя Каменських, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Настя Каменських, після повернення в Україну, засумувала за Потапом і вирішила, що тепер "самий час": "Ще більше знайомитись"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських після Лободи вирушила в Ірпінь, щоб на власні очі переконатися в жорстокості Росії: "Переможемо і все відбудуємо"

Знай.uа писав, Настя Каменських поставила Сергія Притулу в незручне становище, врятував Шумко: "Вона не вміє брехати"