Українська акторка, учасниця студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару підтримує зв'язок з шанувальниками свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч осіб

Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram
Ірина Сопонару. Фото: скриншот Instagram

Не так давно Ірина повернулась до дому та одразу взяла участь у благодійних заходах разом з іншими акторами. До Дня Прапора акторка привітала шанувальників архівним чорно-білим фото. На ньому вона ще з довгим волоссям. Як відомо, вона підстригла волосся за кордоном.

"З Днем Прапора України!", - підписала фото вона.

У коментарях шанувальники написали акторці, що чекають від неї багато позитиву та хочуть її частіше бачити на екранах. Тому зірка не барилася з виконанням прохання шанувальників.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У сторіс вона повідомила про запуск власного YouTube каналу, який буде називатися "Сопонару TV". Поки канал ще не наповнений контентом, проте Ірина розповіла, що прем'єра відбудеться 24 серпня на День Незалежності. Це освітньо-розважальний проєкт під назвою "Передай Зеленському".

Раніше ми писали про те, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару навчила рухатися "черв'ячком", щоб тебе любили всі: "Дівчата..."

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" знайшла фанатів з росії і передала "привіт" від Притули: "Передайте своїм"

Також портал Знай.ua писав, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вирішила нагадати про себе, блиснувши зоною декольте і гарненьким личком: "Ось вам "