Українська співачка та акторка Наталя Могилевська постійно на зв'язку з шанувальниками. На сторінках соціальної мережі instagram вона ділиться подробицями особистого та творчого життя. З нетерпінням від неї чекають новин 1,3 млн підписників

Наталія Могилевська, фото з Instagram
Наталія Могилевська, фото з Instagram

під час війни, задля безпеки, в києві всі урочисті заходи проходять на станції метрополітену. А з нагоди Дня Прапора відбулась урочиста подія - вручення премії українцям, які зробили значний внесок у суспільне життя держави "Національна легенда України".

Відкрив урочистий захід президент України Володимир Зеленський. Він розповів, що ця премія була започаткована у 2021 році, та попри невелику історію має важливу мету - належна шана держави своїх героїв, талантів, про яких необхідно пам'ятати.

Варто зазначити, що на початку церемонії президент посмертно нагородив премією "Національна легенда України" велику українську художницю Марію Примаченко. Також буди нагороджені інші видатні українці.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Наталя взяла участь у заході в якості зіркової гості. Наталя зустрілася з багатьма знаменитостями, серед яких Андрій Шевченко, Олексій Арестович, Даніель Салем, Коля Серьга, Ольга Сумська, Монатик та інші.

На своїй сторінці вона написала:

"Як завжди хвилююсь перед виходом на сцену А сьогодні особливий випадок 18.00 Премія "Національна Легенда України" Вмикайте!"

До слова, Наталія Могилевська показала Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в юності: "Залізний генерал".

Раніше ми писали, що Наталя Могилевська зізналася, чого не вистачає їй на сцені: "Я вже починаю потихеньку писати"