Відома українська співачка Slavia, яка є колишньою дружиною Дзідзьо, заінтригувала шанувальників, похвалившись кільцем на безіменному пальці. Відповідні кадри зірка розмістила у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Slavia дуже активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться з шанувальниками новими фото та відео, показуючи, що відбувається у її житті. Співачка обожнює подорожі, тому нерідко радує передплатників воістину чарівними кадрами.

Slavia. Фото: скриншот Instagram
Slavia. Фото: скриншот Instagram

Втім, цього разу Slavia поділилася кадрами, що максимально інтригують. Виконавиця показала свою руку з обручкою на безіменному пальці. Зазвичай цей палець зайнятий обручкою, але враховуючи, що Slavia розлучилася з Дзідзьо, ця прикраса точно не свідчення їхнього шлюбу. Можливо, зірка натякає на нові відносини, а може просто вирішила додати трохи інтриги, що занудьгували фанатам.

Пост Slavia. Фото: скрін instagram stories
Пост Slavia. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Вихваляюся кільцем. Ціную речі, подаровані з любов'ю", - лаконічно пояснила свою публікацію зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня дружина Дзідзьо Slavia передала філософські слова мами, які через війну набули нового сенсу: "Забути неможливо..."

Також наш портал інформував, Яна Глущенко з "Дизель шоу" розповіла, як переживає розлуку із чоловіком, якого не бачила майже півроку: "Істеричний смуток".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".