Відома українська співачка і екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, більш відома як TAYANNA, досить часто проявляє активність в соцмережах і радує шанувальників не тільки чуттєвими треками, а й цікавими постами. У Instagram за артисткою стежить понад 215 тисяч осіб.

Tayanna порадувала шанувальників новою творчою роботою, зробивши їм такий подарунок на День Незалежності України 24 серпня. Пісня називається "Дороги", і кліп, знятий у величезному кукурудзяному полі та на березі океану, теж доступний для перегляду на YouTube.

Tayanna, скріншот з відео
Tayanna, скріншот з відео

Артистка запевняє, що в цій пісні кожен українець пізнає себе і свій внутрішній стан, який змінився з початком війни.

Також співачка поділилася, що рядки написала, коли була в Польщі. На той момент їй здавалося, що дорогу в Україну закрито назавжди через бойові дії. Почуття невизначеності та туга по дому змусили її плакати.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Мені було важко уявити, що так зараз живуть мільйони людей — і ніхто з них не знає, коли знов опиниться вдома та побачить рідних. Я плакала і писала цю пісню, згадуючи своє минуле життя: скільки доріг я обійшла та скільки очей побачила", - зізналася Тетяна Решетняк.

Раніше ми писали про те, що Tayanna готова "вказати" шлях кожному українцю, який загруз у власних страхах через війну: "Залишилися сам на сам"

Як повідомляв Знай.ua, Tayanna розповіла, як під час заробітків у Польщі її ледь не заарештували, але врятувало "диво": "Такі пригоди я мав"

Також портал Знай.ua писав, що Tayanna на вулкані висотою понад 3000 метрів зрозуміла, наскільки "мізерні" земні проблеми: "Похід у свій внутрішній храм"