Дружина сина третього президента України Віктора Ющенка Андрія в соціальній мережі instagram повідомила про народження п'ятого онука ексглави держави. Олена Ющенко поділилася радісною новиною на день Незалежності України 24 серпня

Олена Ющенко, скриншот: Instagram Stories
Олена Ющенко, скриншот: Instagram Stories

У публікації невістка експрезидента подякувала всім за привітання та поділилася радісною новиною, що стала мамою. Малюка вона назвала маленьким героєм. також вона зауважила, що в перші дні війни було важко, проте, згодом вони зрозуміли, що треба жити далі.

Як розповів щасливий дідусь, син Андрій з дружиною лишились в Києві, де й зараз святкують щасливе батьківство.

"Дуже дякую всім за Вітання .Так я стала мамою маленького героя, який міцно тримався у животику під час перших днів війни. Так було важко перший тиждень морально, адже потім ми зрозуміли, що треба жити та робити усе щоб захистити наше дитя. Під сирени , але в Україні народився наш маленький Андрійко.Дякуємо за це ЗСУ та Володимиру Зеленському", - написала Олена.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також щаслива мама подякувала заслуженому лікарю Ростиславу Валіхновському та іншим лікарям за легкі пологи та зазначила, що тепер вони разом з синочком чекають на перемогу.

Варто зазначити, що фото маленького Андрійка Олена не публікувала, як і фото з пологового будинку.

Нагадаємо, Ексневістка Віктора Ющенка Ліза вирішила, що саме зараз час показати дітям Північний полюс.

Нагадуємо, що у Луценка дорвалися до третього президента: тепер Ющенку не відвертітись.

Раніше Знай.ua повідомляв, Коломойський приголомшив заявою про ситуацію на Донбасі.