Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" та учасник шоу "Танці зі зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі "Atlas Weekend", любить радувати аудиторію різними публікаціями в соцмережі Instagram , де за ним стежить понад 235 тисяч людей

Melovin показав шанувальникам дивовижний бекстейдж зйомок кліпу на свою нову пісню "Мені не дзвони", поділився спогадами зі студентських років та розповів про нереалізовану мрію.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Як виявилося, спочатку Костянтин мав бути режисером, саме на цей факультет він хотів вступати до Києва.

"Я цим горів все своє дитинство", - зізнався артист.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Більше того, Бочаров уже працював за цією професією на посаді помічника адміністратора знімального майданчика Одеської кіностудії. Там знімали серіал. Після такого досвіду він навіть зняв свою відеороботу, яку так і не показав світові. Сумніви здолали його.

"Затягнувся процес монтажу, а через півроку я зрозумів, що можно було зняти краще, і заморозив проект. Але я наверстаю, скоро дещо зніму і буду режисером свого проекту", - пообіцяв співак.

Раніше ми писали про те, що втомлений від кохання Melovin заспівав нову пісню, потонувши у хвилях із жіночих рук: "Мені не пиши"

Як повідомляв Знай.ua, Mеlovin висміяв і "приписав" путіністу Кіркорову мерзенні сексуальні захоплення: "Йо*аний ти..."

Також портал Знай.ua писав, що Mеlovin "заспівав" чужим голосом і зібрав багато грошей, не виїжджаючи з України: "Не контролюють себе"