Саша Бо, справжнє ім'я Олександра Пустовіт, одна з успішних українських блогерок, якій вдалося заробити на соціальній мережі та відкрити власний бізнес. Зараз вона активно розвиває свій блог, який присвячений жіночій тематиці: діти, сім'я, краса, здоров'я. За її життям стежить 1,8 млн підписників

Саша Пустовіт, скриншот: Instagram
Саша Пустовіт, скриншот: Instagram

Саша - щаслива мама двох дітей. Тепер дівчина зустрічається зі стоматологом Платоном Тарнавським та справа йде до весілля. А ще вона вже підготувала до весілля білі туфлі та розповіла, що не хоче справляти дуже пишне весілля на якому гулятиме багато людей.

А нещодавно стало відомо, що пара подала заяву до РАГЦСУ. Весілля має відбутися у вересні, проте, коли саме пара не повідомляє. А поки подруги Саші вирішили влаштувати для неї несподіванку - дівочу вечірку. На ній Саша попрощалася з житям холостячки, адже після офіційної церемонії вона стане дружиною.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Саша була настільки задоволена, що виклала фото святкування у соціальну мережу:

Мої дівчата організували для мене девич вечір, про який я навіть не здогадувалась!! Для мене це був несподіваний сюрприз, який багато про що говорить".

також Саша розповіла. що про нього знали всі, навіть її діти, проте зберігали це в таємниці від мами. Судячи з фото, свято вдалося.

Саша Бо, скриншот: Instagram Stories
Саша Бо, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Саша Бо згадала про мрію, яку так і не встигла здійснити до війни: "Підсвідомий тиск обставин на голову".

До слова, після скандального розлучення блогерка Саша Бо знову виходить заміж: "Об'єднало кохання".

Раніше ми писали, що українці засудили Сашу Бо за величезні зуби і надуті губи: "Була такою милою".