11-річний син Джона Траволти з "Дивіться, хто говорить", Бенджамін, досяг нової віхи у своєму навчанні ніндзя.

"Бен щойно досяг 3-го рівня ніндзя" , - написав "гордий" 68-річний тато в Instagram 30 серпня.

Зірка "Бріоліна" опублікувала кадри, на яких підліток гойдається на ґратах, бігає по пандусах і дереться під мелодію "Fantasy" гурту Earth, Wind & Fire.

22-річна сестра Бенджаміна, Елла, прокоментувала публікацію святковими смайликами, а зірка "Секс у великому місті" Крістін Девіс назвала його "приголомшливі" навички паркуру "нереальними".

Що стосується Шерон Стоун, акторка сказала: "Відмінно, Бене".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Траволта вперше показав своїм підписникам у соціальних мережах тренування своєї молодшої дитини у квітні.

Траволта та його покійна дружина Келлі Престон народили сина у 2010 році, через 10 років після народження доньки. (Колишня пара також була батьками сина Джетта, який помер у 2009 році у віці 16 років.)

Після того, як Престон програла битву з раком грудей у ​​липні 2020 року, Бенджамін боявся, що його батько теж помре, сказав Траволта Кевіну Харту у серпні 2021 року.

Джон Траволта, скріншот: Instagram
Джон Траволта, скріншот: Instagram

У той час Траволта був чесним зі своїм сином, сказавши: "Ти завжди любиш правду, і я збираюся розповісти тобі правду про життя. Ніхто не знає, коли ми підемо, а коли залишимося. Твій брат пішов у 16. Занадто молодий. Твоя мати пішла в 57 років, а це було зарано. Але хто скаже коли? Це може статися і завтра."

Нагадаємо, що Джон Траволта, який втратив дружину, здивував зворушливим кадром з донькою і сином.

Раніше ми повідомляли, що померла дружина Джона Траволти - програла дворічну боротьбу.