Мадонна та її новий «хлопчик-хлопчик» були помічені перед тим, як вони почали танцювати та робити селфі, насолоджуючись пізньою вечерею у знаменитій закусочній.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Кажуть, що 64-річна співачка розлучилася з 28-річним танцюристом Ахламаліком Вільямсом та закрутила новий роман із моделлю Ендрю Дарнеллом.

Поп-зірка була помічена Дарнелла, яка притискалася і обіймала свого під час нічної прогулянки в Нью-Йорку.

Мадонна та Дарнелл: скрін із соцмережі
Мадонна та Дарнелл: скрін із соцмережі

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Вона та її новий чоловік були помічені разом зі спортсменом BMX Найджелом Сільвестром на концерті в Нью-Йорку у п'ятницю ввечері, а потім вони зустрілися з ювеліром Грегом Юна для нічної вечері у знаменитій манхеттенській закусочній Mister French.

Джерела кажуть, що гурт «танцював і робив селфі за столом усю ніч», і що Мадонна та її новий чоловік дуже потоваришували.

«Вони безперечно цілувалися. Вона та Ендрю були дуже відверто лагідні всю ніч, притискаючись і обіймаючись у кабінці», - сказав джерело Page Six.

Мадонна та Дарнелл: скрін із соцмережі
Мадонна та Дарнелл: скрін із соцмережі

Вважається, що співачка Like A Virgin зустрічалася з Ахламаліком протягом трьох років, перш ніж зійтись із Дарнеллом, хоча офіційно співачка не підтвердила ні її розлучення, ні новий роман.

«Мадонна поринула у насичене світське життя і зустрічалася зі своїми друзями та сім'єю після розлучення», — повідомило джерело The Sun у квітні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Мадонна топлес налякала мережу після дикої трансформації.

Нагадаємо, Мадонна відверто відповіла фанатам на найкаверзніші питання.