Головною та найзаплутанішою історією в українському шоу-бізнесі 2022 року безумовно стало розлучення Наді Дорофєєвої та Дантесом, а також про їхніх нових коханих – родину Кацуріних.

Нове інтерв'ю з цього приводу дав Володимир Дантес у програмі "Слава+Таня", що вийшла на YouTube каналі Люкс ФМ.

Розповів артист там про свої стосунки з Надею зараз, про спілкування з колишнім найкращим другом Михайлом Кацуріним, та про скандальний stand up у Польщі.

Володимир Дантес, фото: скріншот із відео
Володимир Дантес, фото: скріншот із відео

Ведуча Тетяна Татарченко не могла не запитати, чи складаються якісь стосунки з новим хлопцем його колишньої дружини. У минулому вони були найкращими друзями, а зараз "обмінялися" дружинами.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Жодних. Я нещодавно брав у нього кейс для гітари. У мене не було, я взяв. Ми спілкуємося, коли так складаються обставини" - каже Володимир Дантес.

Кацуріни, Гордієнко, Дантес, Потап і Дорофєєва, фото: Instagram
Кацуріни, Гордієнко, Дантес, Потап і Дорофєєва, фото: Instagram

При цьому, в обличчя один одному при зустрічі вони не плюннуть, тому що дорослі люди, і всі розуміють. Так склалися обставини і вже нічого не змінити. Надя щасливо будує стосунки з Михайлом Кацуріним, а Вова живе з Дашею Кацуріним та її двома дітьми.

Не можна було оминути і гучний виступ артиста в Польщі, де він пожартував про цю ситуацію. Це швидко розлетілося через мережу, і почало обговорюватися.

Дорофєєва з Кацуріним, фото з Instagram
Дорофєєва з Кацуріним, фото з Instagram

Володимир Дантес навіть не знав, що цей шматок віруситься в мережі, але потім побачив, що все це є кампанія фан-клубу Наді Дорофєєвої.

"Якщо ви побачите, звідки цей шматок, я подивився, це фан-акаунт Наді. Вони не зацінили факт, і я такий, ну я нічого не сказав такого, що ніхто не знає. Я думав, може я когось образив? А потім думаю, ні, це як сказати, що Рим це столиця Італії, і всі такі - "ні", - прокоментував Дантес.

Дантес та Кацуріна. Фото: скрін instagram
Дантес та Кацуріна. Фото: скрін instagram

Розлучення планується на вересень місяць, і наприкінці не обійшлося без питання, яке розсмішило артиста. Чи поїдуть вони колись вчотирьох знову на відпочинок, чи вивчили всі помилки минулого.

"Прикольно було б. Це вже пройдений етап, треба когось нового" - підсумував артист.

Нагадаємо, що колишній Наді Дорофєєвої Дантес вперше "полюбився" з Кацуріною за її дітей

Раніше повідомлялося, що Володимир Дантес після розриву з Надією Дорофєєвою довів українців до сліз.

Також, Вова Дантес зняв "коханку" Кацуріна у кліпі про розлуку та надію повернутися додому