Зіркі фанати помітили, що Брітні Спірс та Крістіна Агілера не підписані один на одного в Instagram. Це може мати якесь відношення до недавнього коментаря Брітні про «ганьбу тіла».

Цю інформацію надали на порталі «DailyStar»

Нещодавно Бріт поділилася у Instagram фотографією чорного тексту.

Цитата говорила: «Я виявила, що є лише один спосіб виглядати худим: тусуватися з товстими людьми».

Потім поп-зірка пояснилася у підписі: «Хотіла б я вибрати нянь для своїх дітей… моїх танцюристів… Я маю на увазі, якби у мене були танцюристи Христини Агілери, я виглядала б дуже маленькою».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Незважаючи на те, що вона згадала про своє опікунство, яке було припинено у листопаді 2021 року, багато з її 42 мільйонів підписників залишилися байдужими до її коментарів.

Тим не менш, один, можливо, був зачеплений більше, ніж більшість, і схоже, що коментарі Брітні могли змусити Агілер відписатися від неї, незважаючи на те, що вона підтримувала її протягом усієї її битви за опікунство.

Спірс раніше публічно звинувачувала Христину в тому, що вона не підтримувала її протягом усієї її боротьби, що спонукало Агілеру висловитися з цього приводу.

Ще в січні 2022 року вона сказала радіоведучому Енріке Сантосу, що «це була тема, з якою вона хотіла бути обережнішою», оскільки вона «не хотіла говорити поза чергою», бо має «таку повагу та захоплення Брітні».

Крістіна Агілера: скрін з відео
Крістіна Агілера: скрін з відео

На їхню дружбу, можливо, вплинув недавній спалах Бріт, оскільки жоден з них більше не підписаний один на одного в Instagram.

Шанувальники не побоялися розкритикувати Брітні та поділилися у коментарях своєю думкою про її заяву.

Один фанат сказав їй, що їй «потрібно видалити пост», а інший просто написав: «О, люба, видали це, поки ти маєш час».

Як раніше повідомляв портал "Знай", розгнівана Брітні Спірс накинулася на молодшого сина та свого батька.

Нагадаємо, 75-річний Елтон Джон після дуету з Брітні Спірс раптово прощається із фанатами.