Відомий гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору показав, як повеселився з легендою української естради – Павлом Зібровим. Відповідним роликом він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора активно використовує соцмережі як інструмент для спілкування з шанувальниками. Він показує різні кадри з особистого життя і регулярно радує забавними роликами, в яких постає в різних амплуа.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора вирушив на благодійний концерт, метою якого стало збирання коштів для воїнів ЗСУ. На заході було багато публічних осіб, серед яких гумористові пощастило зустріти Павла Зіброва. Гуморист вирішив "затусити" з легендарним артистом та записав коротенький ролик для шанувальників.

"Зустрів дядька Пашу", - підписав ролик Дядя Жора.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Зірки розповіли, що з'явилися на заході заради важливої ​​місії - зробити свій внесок і допомогти зібрати гроші для українських захисників.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора оточив батьківською увагою улюбленицю сім'ї, поки старша дочка спостерігала: "Сонечко ясне".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, наш портал інформував, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".