Голлівудські легенди Бред Пітт, Джордж Клуні та Метт Деймон, як повідомляється, збираються возз'єднатися для нової франшизи фільму «Оушена».

Цю публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

Ікони блокбастерів, які з'явилися в оригінальному фільмі «Одинадцять друзів Оушена», мають намір возз'єднатися через 15 років після виходу останньої частини та через 21 рік після виходу оригіналу.

Джерело повідомило The Sun: «Чутки про фільм з Джорджем, Бредом та Меттом у головних ролях ходили роками, але час був невідповідним, а їх завантажені графіки означали, що це було просто неможливо. Нарешті зібралася підходяща команда для цієї роботи, щоб досягти величезного успіху, і головні зірки подумали, що непогано було б повернутися до неї знову. Франшиза має величезну популярність, а блискуча сюжетна лінія була можливістю, яку не можна було упускати».

Джордж Клуні, Метт Деймон та Бред Пітт: кадр з фільму
Джордж Клуні, Метт Деймон та Бред Пітт: кадр з фільму

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Перша частина гостросюжетного фільму була присвячена Денні Оушену (Джордж) та Расті Райану (Бред), які планували багатомільйонне пограбування власника казино Террі Бенедикта (Енді Гарсія).

Після того, як фільм вийшов у прокат у 2001 році, він спричинив фурор у прокаті, зібравши величезні 400 мільйонів фунтів стерлінгів.

За успіхом фільму були два епічні продовження: «Дванадцять друзів Оушена» і «Тринадцять друзів Оушена».

Актор Джейсона Борна Метт виявив інтерес до створення четвертої частини фільму.

Джордж Клуні, Метт Деймон та Бред Пітт: кадр з фільму
Джордж Клуні, Метт Деймон та Бред Пітт: кадр з фільму

Під час торішнього інтерв'ю «Доброго ранку, Америка» він сказав, що майбутнє франшизи залежить від її режисера Стівена Содерберга.

Голлівудська зірка сказала: «Завжди справа Стівена Содерберга, якби була якась історія. Ми втратили пару наших членів, тому нам доведеться це з'ясувати. Нині ми виснажена банда».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Марго Роббі та Бред Пітт влаштували вечірку на честь фільму "Вавілон".

Нагадаємо, Анджеліна Джолі подала до суду на Бреда Пітта.